6 x Ghí - přečištěné máslo 600g / 720ml

Kód: 6N6
1 800 Kč –10 %
n6 mas kopie
1 800 Kč –10 % 1 620 Kč
Skladem

Set šesti sklenic - 6 x 270 Kč = 1620 Kč.
Ghí vařené z másla mlékárny Olešnice, nositel loga "Český výrobek" a "KLASA". 

Objem: 720 ml.  Výrobce: MÁDHAVA.  Hmotnost balení: 600 g.  Složení: Máselný tuk min. 99%.  Skladování: skladovat ve špajzu do 25°C.  Trvanlivost: min. 12 měsíců od data výroby.  Země původu: ČR.  Bez plastového obalu: Ano.  Bez laktózy: Ano.  Přídatné látky: Bez Éček.  Alergeny: Neobsahuje alergeny. Typ mléka: Kravské.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ghí je základ indického vaření jako olivový olej v italské kuchyni. Je také užívaný nejlepšími francouzskými kuchaři. Má velmi vysoký bod zápalnosti, a proto během vaření či smažení nekouří. Dobře se pojí se širokou škálou koření, a má vynikající vůni a ořechovou chuť. Žádný olej na vaření se nemůže rovnat ghí pro jeho příjemnou příchuť a schopnost strávení. Můžeme ho použít všude tam, kde ostatní tuky - tedy k pečení, smažení, dušení zeleniny, zjemnění pokrmů, nebo jako přísadu do různých sladkých moučníků. Potírají se jím čapáty i jiné indické placky. Sladkosti z ghí dlouho vydrží, jsou dobře stravitelné a přinášejí mnoho energie. Máslo je obvykle balené ve fólii, pro ochranu před světlem, vstřebání chutě, ztráty vlhkosti a barvy. Máslo může být uložené ve svém originálním balení v ledničce po 2 až 3 měsíce. Může se také nechat zmrazit, ale začíná pak ztrácet některé z jeho chutí. Ghí je tradičně udržované mnoho měsíců bez chlazení. Vydrží téměř neomezeně dlouhou dobu bez jakýchkoliv konzervačních látek. Máslo nakonec zežlukne, je-li skladováno při pokojové teplotě, ghí nikoli. Je to vlhkost v másle, která podporuje rozklad. Jelikož je ghí prosté vlhkosti, žádný takový problém nemá. Pouze tak si udrží svou originální čerstvost a chuť. Mimo jiné je to tedy i praktický způsob jak uchovat máslo.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení